logo
  • Home

  • Over ons

  • Menu

  • Logeren

  • Galerij

  • Contact

Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
Grid gallery image
  • Donjon - Diegem
  • Broekstraat 77 - 1831 Diegem
  • T: +32 493 30 26 63 E: hello@donjonhotel.be
  • BTW: BE 0746640474
  • Powered by TABLEFEVER
×

Valentijn menu

Amuse van de chef

~

Soep
Witloofsoep met gerookte makreel

~

Voorgerecht
Duo tartaar - zalm en zeebaars - taboule - coulis van tuinkruiden

~

Hoofdgerecht
Skrei - krokant korstje - prei - beurre Blanc - trippel hop

~

Dessert
Soepje van bosvruchten - cuberdonijs - meringue

Vrijdag 14 februari - verplicht menu
Zaterdag 15 en zondag 16 februari - menu en à la carte